FullSizeRenderHem tingut el gran honor de rebre a Diverinvest a Mark Mobius, president executiu de Templeton Emerging Markets Group. Se li considera el millor gestor a Àsia i un dels 10 millors gestors del món.
Ell i el seu equip gestionen més de 50Bn USD
Autor de diversos Best Sellers, entre ells “Trading with China” o “The Little book of emerging markets”.

En la seva visita a Barcelona MARK MOBIUS s’ha fet un lloc per estar a DiverInvest on ha donat una conferència privada sobre la seva visió del mercat global i especialment sobre el mercat asiàtic: ¿Es Àsia el futur del SXXI?
En la seva xerrada en Mark ha emfatitzat que la inflació no creixerà perquè internet abarateix brutalment els preus del comerç. I els bancs centrals tenen el mandat de controlar la inflació! que ara passa a ser desinflació. Ha adulat el model impecable de Zara. Ha comentat que els bancs en Developed Market no donen préstecs.

El futur està en zones on hi haurà creixement de població i la tendència és que quan més ric el país la gent es casa més tard i tenen menys fills.
A l’Àfrica especialmente on la població ha crecut més de 1,2 billons d’habitants té un brillant futur per endavant.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.