Política de Privacitat

Aquesta pàgina web és propietat de DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAFI SLU (d’ara endavant, DIVERINVEST) amb NIF número B65228694 i domicili a c/ Planella, 12, 08017 Barcelona (BARCELONA) i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, tom 41.597, full 20, fulla número B – 390210, inscripció 2a.

Per a qualsevol consulta o proposta, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de: +34 (93) 205 40 05 o a informacio@diverinvest.es.

Així mateix, posem a la vostra disposició un Delegat de Protecció de Dades que, no només es responsabilitzarà de supervisar tots els tractaments de dades que es realitzin a la nostra entitat, sinó que també podrà atendre-us per a qualsevol qüestió relacionada amb el tractament de les dades personals. Les dades de contacte del nostre delegat de protecció de dades són: Lant Abogados (Lant Advisors, S.L.P.) – diverinvest@delegado-datos.com.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, i queda sotmesa a aquesta normativa, tant per als nacionals com per als estrangers que utilitzin aquesta web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de la PERSONA USUÀRIA és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació Íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que us demanem llegir detingudament. La PERSONA USUÀRIA, en el moment en què utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si la PERSONA USUÀRIA no està d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar mitjançant el mateix.

El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys, o bé, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar en el seu cas.

En qualsevol moment, podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis i fins i tot eliminar-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de DIVERINVEST o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

La PERSONA USUÀRIA únicament té dret a un ús privat d’aquests continguts, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

DIVERINVEST és una marca registrada, i queda prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços cap al nostre portal no atorga cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

DIVERINVEST queda exempta de responsabilitat per qualsevol reclamació relativa als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades per tercers en el seu portal.

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial, del nostre portal o l’establiment d’enllaços a la nostra pàgina web sense l’autorització prèvia de DIVERINVEST.

B. CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. No obstant això, certs serveis estan restringits a determinades PERSONES USUÀRIES i requereixen haver realitzat un procés de registre i/o identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran adequadament identificats a la web.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de la PERSONA USUÀRIA de la nostra política de privadesa.

La PERSONA USUÀRIA ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de la PERSONA USUÀRIA, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

La PERSONA USUÀRIA té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús.

La PERSONA USUÀRIA té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus o la instal·lació de robots o programari que alteri el funcionament normal de la nostra web o, en definitiva, pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

Tenint en compte la dificultat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin pàgines web de tercers disponibles des del nostre lloc web, us comuniquem que DIVERINVEST no es fa responsable dels mateixos, sense perjudici que intentarà, en la mesura del possible, vetllar per la seva legalitat.

DIVERINVEST es reserva el dret de donar de baixa a qualsevol PERSONA USUÀRIA que l’organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web. Així mateix, es reserva el dret d’exercir les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d’ús.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de DIVERINVEST i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de la PERSONA USUÀRIA en tot moment i de no recopilar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recopilem, explicant-vos:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recopilem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimitació per al seu tractament.
 • Durant quant temps els conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

1. RESPONSABLE:

DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAFI SLU (B65228694)

c/ Planella, nº 12

08017 Barcelona

informacion@diverinvest.es

Delegat protecció de dades: Lant Advisors, S.L.P. (diverinvest@delegado-datos.com)

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • FORMULARI DE CONTACTE.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i respondre a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i/o activitats, inclosos mitjançant mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de la persona usuària en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d’acceptació de l’enviament d’informació.

Conservació: Fins a la resolució de la seva sol·licitud mitjançant el nostre formulari o una vegada contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 • SUBSCRIPCIÓ A LA NOSTRA NEWSLETTER

Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres productes, serveis i/o activitats que siguin del seu interès, fins i tot mitjançant mitjans electrònics.

Legitimació: El consentiment de la persona usuària en subscriure’s als nostres enviaments comercials i/o newsletters.

Conservació: Fins que la persona interessada revogui el consentiment i sol·liciti la baixa dels nostres enviaments.

 • ENVIAMENT DEL CURRÍCULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC O MITJANÇANT EL FORMULARI APLICAR.

Finalitat: Disposar del seu currículum per a participar en els nostres processos de selecció de personal, presents o futurs.

Legitimació: El consentiment de la persona interessada en remetre’ns la seva informació personal i currículum per als nostres processos de selecció de personal.

Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i, com a màxim, durant 1 any per a futurs processos.

 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de la persona usuària en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Fins a contestar la seva sol·licitud per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o bé, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar, en cas contrari no és possible proporcionar aquestes dades.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar. Per tant, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, llevat que existeixi obligació legal.

4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan aquest s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

De la mateixa manera, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable i/o davant del Delegat de protecció de dades designat a l’efecte a la direcció postal o electrònica (indicades en l’apartat A) indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat de Protecció de Dades (www.aepd.es).

5. COOKIES

Aquesta pàgina web utilitza galetes tècniques, de personalització, d’anàlisi i publicitàries, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal, però recullen hàbits de navegació amb finalitats estadístiques i publicitàries.

Per això, en accedir al nostre lloc web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, al tractar galetes d’anàlisi i publicitat, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i li hem facilitat la informació sobre les mateixes, les quals en tot cas s’instal·laran passat un termini prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir si presta el seu consentiment o no.

6. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS.

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures de tipus tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades i prevenir-ne l’alteració, pèrdua i tractament o accés no autoritzat.

7. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

És important que, per tal que puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles; en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers mitjançant els enllaços disponibles al nostre lloc web.

La present Política de Privacitat ha estat actualitzada en data 01/08/2022 i pot ser modificada per adaptar-se als canvis que es produeixin en el nostre lloc web, així com a les modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest lloc web.

D. RESPONSABILITATS

En posar a disposició de la PERSONA USUÀRIA aquesta pàgina web, volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, DIVERINVEST no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes en la xarxa d’Internet, avaries en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que la PERSONA USUÀRIA accepta suportar dins d’uns límits raonables aquestes circumstàncies.

Aquesta pàgina web, llevat del regulat, si escau, per algunes condicions d’ús específiques, és purament informativa i de presentació corporativa dels nostres productes i serveis, per la qual cosa DIVERINVEST no es responsabilitza per les expectatives de qualsevol tipus que pugui generar a la PERSONA USUÀRIA.

La PERSONA USUÀRIA reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i, per tant, les accepta íntegrament i expressament.

La PERSONA USUÀRIA és plenament conscient que la simple navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot allò referent a la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i el contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten als Jutjats i Tribunals que legalment corresponguin.

E. VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS A LA WEB

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades en data 01/08/2022. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació. Si us plau, comprovi la data d’emissió cada vegada que es connecti al nostre lloc web per assegurar-se que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades anteriorment indicades, o amb Lant Abogados a info@lant-abogados.com o a https://www.lant-abogados.com/.