Assessorament i Planificació Patrimonial

"Som l'Empresa d'Assessorament Financer (EAF) Independent número u d'Espanya"

"* Font: Auditories 2019 publicades a la CNMV."

Family
Office

A DiverInvest assessorem el patrimoni de les famílies amb un enfocament 360º, amb l’objectiu de fer créixer el seu patrimoni de generació en generació des d’una perspectiva global i independent.

FUNDACIONS I
INSTITUCIONS

A DiverInvest som profunds coneixedors d’aquest col·lectiu i ens adaptem a cada Fundació/ Institució respectant els seus codis ètics i invertint sota el concepte de Endowment preservant el capital a llarg termini.

ASSESSORAMENT
FINANCER

A DiverInvest realitzem un assessorament personalitzat i seguiment dels actius segons el perfil d’inversió, les necessitats, objectius i terminis definits pel client, optimitzant el risc i apostant per la diversificació.

ASSESSORAMENT
FISCAL

A DiverInvest assessorem sobre la tributació dels productes financers que oferim i analitzem la seva situació patrimonial amb l’objectiu d’identificar les seves possibles necessitats per poder oferir propostes de millora fiscal.

ASSESSORAMENT
IMMOBILIARI

DiverInvest Partners es crea amb la finalitat de cobrir les necessitats dels clients en l’assessorament immobiliari i complementar d’aquesta manera el servei financer que realitza DiverInvest Assessorament EAFI S.L.U.

La nostra filosofia

Oferir als nostres clients un servei d’assessorament patrimonial global, aportant una solució individualitzada adaptada a les necessitats i objectius de cada client.

Més de

0
Bancs i Gestores supervisades
0
Productes analitzats a l’any
0
Anys d’experiència

ÚLTIMES NOTICIES

08/11/2017 – Conferència amb César Molinas

En el esmorzar/conferència que hem organitzat avui, el nostre ponent, D. César Molinas, ha analitzat les possibles implicacions econòmiques que l’actual situació política poden generar

CARTES DE DAVID

VOLS REBRE LES CARTES DE DAVID EN EL TEU EMAIL?


SOL·LICITA INFORMACIÓ

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a protecciondatos@diverinvest.es. informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avís Legal.