ponencia Aquest matí ha tingut lloc en el IESE de Barcelona un event sobre les inversions d’impacte. Son inversions que no només busquen rendibilitat financera sino que també tenen un impacte en la societat.

En l’acte han parlat el professor d’ètica del IESE Joan Fontrodona juntament amb el director de DiverInvest David Levy, on han explicat el concepts, les clases i al estructura dels actius així com les seves fortaleses i debilitats en aquest tipo d’actius.

De part d’inversions concretes han estat invitats com a ponentes: Néstor Oller de la Fundació Netri, i representants de varies gestores d’inversions d’impacte internacional: Bamboo Finance, Gawa Capital y responsAbility.

En aquest event han assistit casi un centenar de persones, tant d’inversors com representants de fundacions.

Les gestores juntament amb la Fundación Netri han donat exemples de casos reals de persones que gracies als microcrèdits han creat un petit negoci i fins i tot han pogut oferir treball.

En el sigüent link es pot trobar el Paper realitzat per el IESE i DiverInvest sobre el concepte d’Impact Investing.
Paper Impact Investing

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.