fotoTornem de nou amb el cicle de conferències “Dimarts Inspira” on cada dimarts fins el próxim mes de juny, comptarem amb la  presència de significades Gestores d’Actius que ens donaran la seva visió sobre un tema concret.

Ahir vam comptar amb la presència de la Carolina Vieira, responsable de Vendes a GAM (Global Asset Management), que ens presentà diverses  estratègies d’inversió en Renda Fixa per a afrontar la actual situació: baixos tipus d’interès, possible canvi de tendència a l’alça en la curva de tipus, intervenció dels bancs centrals i agenda política per als próxims mesos.
Ens va anant desgranant diferents alternatives que, per sí mateixes o combinades, ens ajudaran a afrontar el panorama actual i previst de tipus d’interès. La deuda subordinada, emisions de crèdit en EEUU en “MBS”, bons lligats a desastres naturals, deuda de determinats països  emergents o fons de retorn absolut amb biaix a duracions negatives, seríen les principals fonts de generació de “yield” que proposen..

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.