pioneer 2

El passat dia 29, la gestora invitada a la última sessió del nostre cicle INSPIRA per al 2016 va ser Pioneer Investments. En Carlos Álvarez, executiu d’aquesta gestora, ens va parlar de la visió que mantenen sobre l’economia mundial i el seu impacte en els mercats financers. Tot i que l’escenari econòmic el segueixen  veient fràgil, veuen millors perspectives en mercats emergents enfront dels desenvolupats. En aquests últims, els esdeveniments polítics aniran marcant el pas (efectes Trump, gestió del Brexit, referèndum d’Itàlia, eleccions d’Àustria, França, Holanda etc.). Davant les incerteses i reptes que hauran d’afrontar-se en els pròxims mesos, van comentar una alternativa raonable d’inversió a través dels anomenats fons “Multi actius” en els que es combinen diferents estratègies d’inversió com la gestió de volatilitat com  a font d’ingrés, la selecció de renda variable d’empreses amb dividends sostenibles, la gestió de la duració i selecció d’emisores de renda fixa, etc.).

Com dèiem al principi, el passat dimarts, vam acabar el cicle INSPIRA del 2016. Però només és un punt i seguit perquè per al pròxim any volem seguir inspirant-nos amb les ponències i reflexions que tindran el nou cicle INSPIRA que promourem en els mesos inicials del 2017.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.