Acabem el nostre primer cicle INSPIRA d’aquest any amb la presència de la gestora Carmignac. Barbara Echazarra, representant d’aquesta important gestora, va ser l’encarregada d’explicar-nos els principis que inspiren la cultura i estil de gestió de Carmignac. Després, va fer un repàs sobre les diferents àrees econòmiques del món assenyalant el creixement econòmic sincronitzat que s’està produint. Sobre la base d’aquesta anàlisi, va desenvolupar quines són les estratègies d’inversió que recomanen i el posicionament que Carmignac manté en el seu fons més important: Carmignac Patrimoine. També ens va parlar d’un altre dels seus fons més coneguts, Carmignac Securité, com a alternativa als actuals dipòsits bancaris. Després de la seva exposició es va obrir el torn de preguntes aclaridores per part dels assistents.
Reprendrem novament els nostres INSPIRA a partir del mes d’Octubre. Volem agraïr a tots els assistents la seva participació i presència, així com a les 12 importants Gestores que, des del passat mes de març, ens han acompanyat i han compartint la seva visió i recomanacions. Us desitjem un feliç estiu i recordin: LA MILLOR INVERSIÓ ÉS LA VIDA.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.