23/05/2017 Dimarts Inspira amb AzValor: Invertint a contra corrent

Escrit per

websalia

Publicat

Anar a NotíciesPrensa y Actualidad

azvalorAquesta setmana hem comptat amb la presència de Carlos Romero, soci i Director d’Inversions Institucionals de AzValor, una de les gestores independents de referència a Espanya en el “value investing”, amb 1.850 M€ sota gestió i un equip que acumula més de 20 anys fent valor.
En Carlos ens ha explicat que el seu focus d’inversió és la renda variable i que la rendibilitat està lligada a la capacitat de trobar bons negocis, ben gestionats i a bon preu sent clau la correcta valoració de cada companyia i el llarg termini.
També ens ha explicat l’elevat percentatge de liquiditat que mantenen en considerar que els mercats estan sobrevalorats, així com la inversió de part de la cartera en matèria primes.
Ens ha comentat que segueixen l’escola austríaca davant d’un sistema econòmic mundial keynesiano i ens ha il·lustrat amb diversos exemples de companyies en els quals estaven invertits.
Després de finalitzar la xerrada, en el torn de preguntes, s’han aclarit dubtes i s’ha ampliat informació en els assistents.