azvalorAquesta setmana hem comptat amb la presència de Carlos Romero, soci i Director d’Inversions Institucionals de AzValor, una de les gestores independents de referència a Espanya en el “value investing”, amb 1.850 M€ sota gestió i un equip que acumula més de 20 anys fent valor.
En Carlos ens ha explicat que el seu focus d’inversió és la renda variable i que la rendibilitat està lligada a la capacitat de trobar bons negocis, ben gestionats i a bon preu sent clau la correcta valoració de cada companyia i el llarg termini.
També ens ha explicat l’elevat percentatge de liquiditat que mantenen en considerar que els mercats estan sobrevalorats, així com la inversió de part de la cartera en matèria primes.
Ens ha comentat que segueixen l’escola austríaca davant d’un sistema econòmic mundial keynesiano i ens ha il·lustrat amb diversos exemples de companyies en els quals estaven invertits.
Després de finalitzar la xerrada, en el torn de preguntes, s’han aclarit dubtes i s’ha ampliat informació en els assistents.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.