CapturaNordea Investment Funds, va ser la gestora invitada a la nostra sessió INSPIRA d’ahir. En Lorenzo González, directiu de la citada gestora, va centrar la seva xerrada en com estan gestionant el entorn tan incert en el que ens trobem. Els últims 3 mesos han sigut molt complicats en la gestió, havent-se produït moviments molt ràpids i violents en el tram llarg de la curva de tipus d’interès, mentre que, en renda variable, els diners s’han canalitzat a sectors cíclics (Financer, Energía, Materials etc.) en detriment de valors defensius (Utilities, Telecom, Health Care etc,).

Va presentar les baixes expectatives que mantenen sobre els rendimients de la renda fixa per als próxims anys (tant high yield com bons sobirans i corporatius), mentre que preveuen rendabilitats entorn al 6%-7% per a la renda variable global i de païssos emergents. En aquest entorn, ens va explicar quina és  la estratègia d’inversió de dos dels seus fons més importants, on la gestió es basa en el principi de “equilibri de riscos”, combinant estratègies tant per a mercats alcistes com baixistes. Després de la conferència,  es va donar pas al torn de preguntes per als assistents.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.