Templeton
Ahir la Patricia Molpeceres de Franklin Templeton va donar una conferència a les nostres oficines de Tuset amb el nom Solucions d’inversió per a l’entorn de mercat actual. Algunes de les idees que van destacar va ser el risc de pujades de tipus en Estats Units és real tot i que de moment no preveuen que es materialitzi a curt plaç. També van comenta que la correlació entre les bolses i el preu del petroli és irracional.

Sobre l’Economía China va explicar que seguirà creixent i ho farà a ritmes més moderats que fins ara, de manera que serà un creixement més sostenible econòmicament i centrat en el sector serveis, on resaltà que això era una bona senyal.
Va concloure que el mercat ha d’entendre que lo anterior és bo per al creixement.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.