16/05/2017 Dimarts Inspira amb MFS: Perspectives macroeconòmiques

Escrit per

websalia

Publicat

Anar a NotíciesPrensa y Actualidad

MFSEn aquesta ocasió l’invitat al dimarts Inspira ha sigut en  Carlos Aparicio, Director per a Espanya i Portugal de la gestora MFS-Meridian Fund. MFS-Meridian Fund, és un dels gegants mundials en la gestió global d’actius, amb més de 400 mil millons d’euros sota gestió.
En Carlos va compartir amb nosaltres l’anàlisis macroeconòmic que la Gestora fa sobre les principals zones geogràfiques: Estats Units i possibles conseqüències econòmiques amb l’actual administració, la Unió Europea davant del Brèxit, la seva visió algo negativa per a Japó i neutral per a les zones Emergents i China.
També va explicar els tres principis en els que es basa la seva gestió: 1.-) Ampliar l’horitzó temporal de la Inversió: Invertir en empreses amb negocis recurrents a mig i llarg termini i llarg termini. Abstreure’s de la influència dels mitjans de comunicació 2.-) Preservació de Capital: Invertir en aquelles empreses solvents i de qualitat que, d’haver-hi una forta correcció al mercat, tinguin capacitat de ressituar la seva cotització en el mig termini. I 3.-) Qualitat dels actius que s’incorporen en les carteres en funció del seu preu de compra: La frase ja famosa de Warrent Buffet, resumiria aquest tercer principi “És molt millor comprar una companyia meravellosa a un preu just que una companyia justa a un preu meravellós”.
En concloure l’exposició de Carlos, es va obrir un torn de preguntes i reflexions per part dels assistents.