El passat dia 14 de març vam tenir la oportunitat de comptar amb una de les cases més importants de Renda Fixa a Europa, la francesa Carmignac.

De la mà del director de vendes a Espanya, Nicolás Llinás, ens va explicar la situació actual dels mercats en Renda Fixa i les opcions per a un inversor conservador.

Després d’anys de polítiques monetàries expansives queden poques estratègies tradicionals que es puguin aplicar al món de la renda fixa. El moment actual dels mercats és delicat i el futur és incert. Pel que invertir en renda fixa porta a realitzar una anàlisi més profund a l’hora d’escollir el vehicle d’inversió i minimitzar els riscos.

Per a això, el millor és triar productes flexibles que puguin aprofitar-se de les oportunitats de mercat que acabin generant rendiments i preservació de capital.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.