pictetjpgEl pasat dimarts en Lorenzo Coletti de Pictet ens va parlar de les oportunitats d’inversió en empreses del sector tecnològic, especialment en nous negocis innovadors amb idees disruptives que modifiquen els hàbits de consum.

També va mencionar que hi han excel·lents oportunitats en el camp de la robòtica, on ademés actualment totes les noves idees s’expandeixen amb extraordinària rapidesa gràcies a Internet, i el mercat anticipa la valoració d’aquests creixements en la cotització de les empreses. Durant l’aperitiu, els assistents van poder comentar els dubtes sorgits durant la conferència.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.