planificacion financiera Ahir dimarts l’ignasi Jausàs va donar algunes idees de com fer una bona planificació financera per poder optimitzar els ingressos i gastos de la unitat familiar així com maximitzar la capacitat d’estalvi.

l’Ignasi va remarcar la importància que s’ha de tenir a l’hora de valorar els nostres objectius i al mateix temps conèixer la nostra tolerància al risc. També es van comentar les avantatges
de comptar amb un assessor/planificador independent on ajuda a evitar els biaixos de comportament a través del coaching , a l’optimització fiscal, a utilitzar productes eficients en cost i a rebalancejar la cartera.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.