Aquest matí hem celebrat a la nostra seu del carrer Planella, el primer Foro Inspira DiverInvest amb l’objectiu de compartir amb els nostres clients les previsions per al 2015 de les principals gestores del món.
Comptem amb la col·laboració de Aberdeen, Financiere de L’echiquier i PIMCO, que ens han explicat la seva visió macro, així com temes relacionats amb renda fixa, i renda variable d’Àsia i Europa.
La experiencia ha sigut un èxit.
El proper Foro es celebrarà en el mes de juny.DiverInvest Foro

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.