FullSizeRenderAhir vam començar un altre cop amb els Dimarts Inspira a la nostra seu de Tuset. En Nicolas Llinas de Carmignac va parlar de les alternatives d’inversió actuals, en un entorn de feble creixement global i tipus d’interés a mínims històrics. També va fer especial menció al deute d’alguns països emergents amb economíes sanejades que ofereixen rendiments interesants per a diversificar les carteres d’inversió. Durant l’aperitiu, els assistens van poder comentar els dubtes sorgits durant la conferència. Al event van asistir 20 persones.

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.