Basic CMYKEn el nostre “Inspira” d’ahir, Ralph Elder, Director de BNY Mellon Investment Management a Espanya, ens va detallar els reptes que s’anfronta la economía mundial: El llast que suposa per al creixement un desbordat endeudament  de la majoría d’economíes desenvolupades. Els desafios demogràfics que es donaran en els próxims anys amb un en un envelliment gradual de la població en païssos amb economíes consolidades, o el impacte que estan tenient les noves tecnologíes que ja provoquen canvis disruptius en processos de fabricació o comercializació amb el consegüent efecte deflacionista sobre la economía. Sense esmentar els efectes distorsionadors que estan tenint la intervenció dels bancs centrals en els mercats.

Per a BNY Mellon, ens trobem aprop del final del cicle expansiu de la economía (sobre tot en Estats Units) que juntament amb els reptes inicialmente apuntats, aconsellen prudencia sobre l’actual complacencia dels mercats financers, que marquen màxims històrics en les seves  valoracions.
Per acomodar les inversions a la situació descrita, aconsellen fons d’inversió amb una gestió molt atractiva que combinin diferents estratègies d’inversió (fonos multiactius). Per a això  proposen el fons “BNY Mellon Global Real Return” del que ens va explicar com és gestionat d’acord amb la visió macro descrita.
Al acabar la presentació es va obrir un animat torn de preguntes per a clarificar o ampliar aspectes de la xerrada.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.