Javier Gazulla, d’Estratègies d’Inversió a DiverInvest dóna la seva opinió en un article de la revista Investment Europe, sobre les implicacions del nou projecte de BME de llançar una plataforma de fons. En Javier comenta que es l’inici d’una nova etapa en la que al final s’imposaran els que de veritat ofereixin un producte bo, d’un alt valor afegit, de fàcil acces i barat.

Per a llegir l’article, clicar aquí: http://www.investmenteurope.net/regions/countdown-spanish-fund-hub-launch/

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.