NordeaEl passat dimarts, Nordea Asset Management va ser la encargada de guiar-nos en el nostre “Inspira” de la setmana. Ana Rosa Castro, responsable de vendes a Espanya, ens va explicar el tipus de filosofía que Nordea, una de les millors gestores europees, aplica a diversos fondos gestionats directament per a ells. Primer va fer un resum sobre la visió macroeconòmica que la casa manté sobre la situació de les principals economíes mundials, així com dels esdeveniments geopolítics que poden marcar el ritme dels principals mercats en els próxims mesos.
A continuació, ens va parlar de quines son les solucions que apliquen per a equilibrar el risc i va descriure les principals fonts de retorn en les que basen la seva estratègia d’inversió.
Per últim, ens va explicar dos dels fons que contribuirien a la millorar la diversificació de la cartera i a baixar la volatilidad de les inversions: “Nordea 1 Stable Return Fund “ i “Nordea 1 Flexible Fixed Income”.

 

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.