Amundi Asset Management va ser la gestora convidada a nostre INSPIRA d’ahir. Lorenzo Gallardo, Executiu d’aquesta gestora, va titular la seva xerrada “Com invertir a llarg termini en un entorn complicats”. L’entorn actual, amb tipus d’interès propers a zero o fins i tot negatius per a alguns actius considerats sense risc, i una situació financera i econòmica mundial d’incertesa, suposen un desafiament per a les decisions amb risc. Ens va explicar com l’actuació del Banc Central Europeu, facilitant liquiditat als diferents bancs europeus, ha generat un excés de liquiditat en el sistema que, paradoxalment, no s’està transmetent a l’economia real. A nivell mundial, el creixement del PIB presenta una tendència a la baixa i els nivells d’inflació són també baixos. Esdeveniments polítics com els esdevinguts a Gran Bretanya o Estats Units, generen una gran incertesa sobre els efectes que acabarà tenint el Brexit o si l’actual administració Trump serà capaç d’implementar les polítiques econòmiques i fiscals promeses en campanya. Per afrontar l’actual situació de mercat, ens va parlar de dos interessants fons d’inversió que es gestionen tenint molt presents els factors de risc comentats. Durant la xerrada i en concloure la mateixa, es van ser realitzant preguntes aclaridores per part dels assistents.

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.