16/03/2017 -Dimarts Inspira amb Magallanes: Renda Variable “Claus per a un inversor inteligent”

Escrit per

websalia

Publicat

Anar a NotíciesPrensa y Actualidad

platilla facebook martes inspira copiaL’invitat en el nostre “Inspira” d’aquesta  setmana ha sigut L‘Iván Martín, Soci Fundador i President de Magallanes Value Investors, una de les gestores independents de referència a Espanya en la gestió “value”.
L’Iván, va explicar en què consisteix la inversió inteligent i quines son les seves característiques. Va recordar noms d’inversors inteligents que ja son llegenda en la història de la inversió: Benjamin Graham, pare del Value Investing, Charlie Munger i Warren Buffett – Berkshire Hathaway, – o Seth Klarman –Boupost Group- entre d’altres.

Diferenciar entre el preu al que cotitza un actiu i quin és realment el seu valor, és la principal premissa de la inversió inteligent que ens permetrà identificar les bones inversions amb atractiu “marge de seguretat” per a decidir la compra. El temps i la paciència acabaran reconeixent el valor de la nostra inversió.

Va il·lustrar amb diversos exemples de companyíes en les que havíen, o estaven, invertits i que reuníen les característiques de la inversió inteligent.
Al final de la conferència, es va donar pas al torn de preguntes en les que es van aclarar dubtes i es va ampliar informació als assitents.