platilla facebook martes inspira copiaL’invitat en el nostre “Inspira” d’aquesta  setmana ha sigut L‘Iván Martín, Soci Fundador i President de Magallanes Value Investors, una de les gestores independents de referència a Espanya en la gestió “value”.
L’Iván, va explicar en què consisteix la inversió inteligent i quines son les seves característiques. Va recordar noms d’inversors inteligents que ja son llegenda en la història de la inversió: Benjamin Graham, pare del Value Investing, Charlie Munger i Warren Buffett – Berkshire Hathaway, – o Seth Klarman –Boupost Group- entre d’altres.

Diferenciar entre el preu al que cotitza un actiu i quin és realment el seu valor, és la principal premissa de la inversió inteligent que ens permetrà identificar les bones inversions amb atractiu “marge de seguretat” per a decidir la compra. El temps i la paciència acabaran reconeixent el valor de la nostra inversió.

Va il·lustrar amb diversos exemples de companyíes en les que havíen, o estaven, invertits i que reuníen les característiques de la inversió inteligent.
Al final de la conferència, es va donar pas al torn de preguntes en les que es van aclarar dubtes i es va ampliar informació als assitents.

 

 

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.