martes invescoAhir va venir en Fernando Fernández-Bravo, una important gestora global anomenada INVESCO.
En Fernando ens va parlar sobre la immensa distorsió creada en els mercats de renda fixa per a les polítiques monetàries portades a terme en els últims anys per part dels principals Bancs Centrals, així com de les conseqüències en la valoració de la renda variable. Va fer un repàs de com estan incidient en els mercats financers els últims aconteixements polítics: Brexit, eleccions americanes…i el que es produïrà en els próxims mesos: consulta a Italia, eleccions a França i Alemanya, etc.
També ens va comentar que podríem estar a punt d’iniciar un canvi de cicle en les polítiques monetàries expansives. En els Estados Units es podría veure una primera pujada de tipus d’interès el próxim mes de desembre per a donar el relleu a polítiques fiscals d’estímul econòmic. Mentres que a la zona euro, el Banc Central europeu es podría plantejar una disminució del seu programa de compres d’actius (actualment 80 mil millons mensuals) de cara a la primavera/estiu del próxim any.
Al acabar la conferència, va donar-se pas al torn de preguntes als assistents per aclarar y ampliar els punts comentats per en Fernando.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.