13434728_1133654573357322_8487979514176633482_n Ahir la Raquel Rodriguez de Pimco va participar en el cicle Diamrts Inspira amb el següent títol Visió secular Macroeconòmic.

Pimco va compartir el seu anàlisi macroeconòmic sobre les diferents zones geogràfiques i les seves preferències pel que fa als mercats. Pensen que segueix havent valor en renda fixa però sent molt selectius en païssos y sectors. Creuen que a Estats Units assistirem aquest any a una sola pujada de tipus d’interès que quantifiquen en un 0,25%, mentre que en zona euro tardarem temps en veure increments en el preu del diner.
Pel que fa a les divises, segueixen pensant que el dólar s’apreciarà respecte al euro en el mig termini i en divises emergents creuen que es produïrà una devaluació del yuan que afectarà negativament a les divises locals de païssos d’aquella zona.

Articles relacionats

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.