En Javier Gazulla, d’estratègies d’Inversió a DiverInvest dóna la seva opinió sobre la gestió Value a la revista Inversión&Finanzas.
Afirma que un gestor value té que ser un gestor individual o com a molt un petit grup de gestors especialment ben compenetrats durant molts anys. Perquè és molt difícil compartir amb sinergies el vast coneixement que requereix aquesta classe d’inversió. Per això mateix, un gestor value no pot “seguir” o saber-se de memòria més de 50 – 100 accions, i en conseqüència, dubte d’aquells amb carteres on la majoría d’exposicions son inferiors al 4 per cent. Llavor, apunta en Javier, no està totalment convençut de que aquella empresa sigui barata i bona.
Per a  leer todo el artículo, clique Revista Inversion&finanzas

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.