image1 (4)Ahir en el Dimarts Inspira ens va acompanyar  l’Ana Guzmán, de ABERDEEN,  una de les grans gestores independents a nivell internacional. Va centrar la seva ponència en els mercats Emergents i , més concretament, a la zona d’Àsia-Pacífic.  Ens va anar desgranant dades de creixement realment sorprenents per als próxims anys. A la actualitat, la capitalizació mitja de societats radicades en aquelles economíes ya representen el 12% de la capitalizació de les empreses cotitzades a nivell mundial. En la distribució d’actius d’una cartera, haurem de tindre molt present les importants xifres de creixement demogràfic i econòmic que  es preveuen per aquells païssos en els que es donaran bones oportunitats d’inversió a mig termini i llarg termini. Durant l’aperitiu, els assistents van poder comentar els dubtes surgits durant la xerrada.

Articles relacionats
SEU BARCELONA
SEU MADRID
SEU VALENCIA
CNMV
DiverInvest està supervisada i autoritzada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV)
EAF
Com a Empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) DiverInvest compta amb el registre nº 15. DiverInvest és la representant per a Catalunya de la ASEAF.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.