El seu Family office

A DiverInvest assessorem el patrimoni de les famílies amb un enfocament 360º, amb l’objectiu de preservar el seu patrimoni de generació en generació des d’una perspectiva global i independent. Coordinem cada fase de la vida financera d’una família a través d’un enfocament personalitzat i integrat que assegura que cada detall sigui pres en consideració, adaptant-nos al protocol familiar particular.

SOM ARTESANS DEL SEU PATRIMONI

Treballem conjuntament amb el client per confeccionar de forma exclusiva la distribució més acord al seu Patrimoni sobre la base del model del Asset Allocation recomanat per DiverInvest.

Busquem, seleccionem i seguim els productes que més s’adeqüin al seu perfil.

Al mateix temps li ajudem en tots els àmbits: Protocol Familiar, Filantropia, Fiscalitat i formació i molt més.

Serveis

Fundacions
i institucions

Fundacions, Associacions i Congregacions presenten unes particularitats que les distingeixen de la resta d’inversors. La majoria d’elles regeixen les seves actuacions pel concepte de Endowment, una dotació financera que el seu principal ha de quedar intacte al llarg d’un període determinat i la rendibilitat del qual ha de ser capaç de cobrir les despeses anuals i d’inflació per poder realitzar accions solidàries a llarg termini.

DiverInvest profund coneixedor d’aquest col·lectiu, no solament s’adapta a aquestes estructures, sinó també als codis ètics de cadascuna d’elles, tant en l’actuació com en els productes recomanats.

Algunes entitats compten amb un equip propi responsable de les seves inversions, al que DiverInvest assessora i dóna suport. En aquelles entitats que manquen d’aquest equip, DiverInvest amplia els seus serveis i en qualsevol cas està sempre a la disposició del Patronat i Òrgans rectors.

A demés a DiverInvest hem desenvolupat la figura de l’Inversor Responsable que aposta per un tipus d’inversió anomenada d’impacte social, la qual contribueix a la millora de la societat; aquelles inversions dutes a terme en empreses socials amb la intenció de generar un impacte social i/o mediambiental juntament amb una tornada financera.

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.