Sobre diverinvest

A DiverInvest ens defineixen el rigor, la transparència, la creativitat i la responsabilitat. Invertim pensant només en els seus objectius. No tenim producte propi, i això ens dóna independència i flexibilitat. Oferim una atenció personalitzada que ens converteix en el soci perfecte si busca una empresa que li assessori de manera integral. Els seus interessos són els nostres. Amb seu a Barcelona, el nostre know how internacional fa que siguem una empresa que inverteix globalment allà on estan les bones oportunitats. Com a empresa d’Assessorament Financer Independent (EAF) estem autoritzats i regulats per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i inscrita amb el número 15. Supervisats pel SEPBLAC, afiliats al Consell d’Economistes de Madrid i membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

La nostra metodologia es basa en:

  1. Estratègia a llarg termini
  2. Control de riscos i control de Costos
  3. Implementació i seguiment de totes les inversions
  4. Reporting global i posició consolidada

Missió

Oferir als nostres clients un servei d’assessorament patrimonial global, aportant una alternativa individualitzada adaptada a les necessitats i objectius de cada client, a través de l’avaluació de les oportunitats d’inversió que ofereix el mercat. I esforçant-nos dia a dia a construir relacions duraderes i llaços de confiança amb clients i assessors.

Visió

Amb DiverInvest, persones i famílies aconsegueixen que el seu patrimoni vagi passant de generació en generació. La nostra capacitat per satisfer les seves expectatives, i sovint anar més enllà d’elles, i el compromís real que tenim amb cada client és el que creiem que ens diferencia.

ELS NOSTRES
VALORS

ÈTICA PROFESSIONAL I PERSONAL


DiverInvest sempre lligat des de la seva fundació al compromís de col·laborar en la millora del món avalua contínuament productes d’inversió responsable que tinguin un impacte positiu en la societat i conservació del medi ambient.

GLOBALITAT

Amb seu a Barcelona, nostre know-how ens permet ser capaços de dur a terme anàlisis de productes internacionals en un entorn global i seleccionar els productes que millor s’adeqüin als nostres clients i els seus valors.

TECNOLOGIA

A DiverInvest apostem per la millora contínua aplicant les noves tecnologies en la millora dels processos, la qual cosa ens permet tenir major agilitat i analitzar amb major profunditat el Asset Allocation i l’evolució de les carteres dels nostres clients.

ENFOCAMENT CLIENT

Cada client és únic i les seves necessitats, exigències i patrimoni ho són també. Per tant, creiem que la millor gestió és fer una cartera a mida, acompanyada d’una planificació financera que li permeti assolir els seus objectius. Tot això orientat sota el prisma dels seus coneixements financers i el seu grau d’aversió al risc.

CONFIANÇA

Havent iniciat la nostra marxa en una de les majors crisis del sector financer a nivell mundial (2007), DiverInvest ha estat capaç de sortir exitosament, preservant el patrimoni dels seus clients malgrat les dificultats de l’entorn.

Equip