Assessorament Immobiliari

DiverInvest Partners S.L.U

A Espanya, el percentatge corresponent a inversió immobiliària dins del asset allocation dels inversors representa fins al 70% del seu patrimoni global. DiverInvest Partners S.L.U. es crea amb la finalitat de cobrir les necessitats dels clients en l’assessorament immobiliari i complementar d’aquesta manera el servei financer que realitza DiverInvestAssessorament EAF S.L.U.

DiverInvest Partners li assessora a nivell d’estratègia immobiliària tant a través de productes cotitzats com a directes.

Estudiem i avaluem diferents oportunitats en el sector immobiliari amb la finalitat d’aconseguir una rendibilitat i completar així la distribució dels actius directes dins del patrimoni familiar.

Nivell 1 - Anàlisi del Patrimoni Global del Client

Estudi del 100% de la cartera, tenint en compte la valoració de totes les inversions immobiliàries, així com de tots els actius financers i fins i tot una valoració aproximada de la seva empresa, si es dóna el cas que aquesta formi part del seu patrimoni.

Nivell 2 - Estudi detallat del portfolio Immobiliari i de les recomanacions d'inversió:

– Estudi del portfoli Immobiliari actual del client.
– Proposta de venda o de compra en funció de la zona geogràfica, TIR, tipus d’immoble, etc.

Nivell 3 - Implementació d'Inversions Immobiliàries

Nivell 4 - Seguiment anual inversions immobiliàries

 

Newsletter

Vull rebre les Cartes de David

INFORMACIÓN PROTECCIÓN DE DATOS DE DIVERINVEST ASESORAMIENTO EAF SLU
Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en protecciondatos@diverinvest.es. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.