February 16

16/02/2018 – Invertint en Tendències Consum i Revolució Financera

14/02/2018 Dimecres passat, vam tornar amb el nostre cicle INSPIRA 2018. La gestora convidada per obrir el nou Cicle va ser ROBECO, una de les gestores de referència del nostre sector. Sonia Pérez-Castro, responsable de vendes de Robeco a Espanya, ens va parlar de la inversió a través de Tendències de Consum en un món global. A la fi  del.

February 7

07/02/2018 – Tornen les conferències Miércoles Inspira a Tuset

Tornen els Miércoles Inspira. Tots els dimecres Inspira del mes de febrer i març hi haurà una ponència/coloqui de caràcter formatiu i de visió de mercat a càrrec d’experts del sector financer. Per a més informació, clicar al següent enllaç Programa ciclo conferencias MIERCOLES INSPIRA

January 26

19/01/2018 Foro Perspectives 2018

El passat divendres vam tindre el Foro Inspira: Perspectives 2018. Vam tenir entre nosaltres  grans experts del sector: Claudia Orvañanos de Blackrock, Javier Alonso i Gregorio Oyaga de Credit Suisse, i Asis Piñeyro i Almudena Benedit de Julius Baer que ens van donar la seva visió sobre la economía mundial i els mercats financers, cadascun d’ells amb opinions i.

November 8

08/11/2017 – Conferència amb César Molinas

En el esmorzar/conferència que hem organitzat avui, el nostre ponent, D. César Molinas, ha analitzat les possibles implicacions econòmiques que l’actual situació política poden generar a Catalunya i Espanya. A través de les estratègies de el “Dilema del presoner” i del “Joc de la gallina”, ens ha parlat, salvant les distàncies, del rol de cadascun.

October 17

17/10/2017 – Reptes i oportunitats que ofereix Mifid II

Compartim l’entrevista que la revista Investment Europe va fer a en Manuel Pedrera, membre de l’equip de DiverInvest sobre els reptes i oportunitats que ofereix Mifid II. Creus que Mifid II reforçarà el paper dels assessors financers? Sí. MIFID II obliga a una major preparació i professionalització del sector i en concret dels assessors financers..

ANTERIOR 1 2 19 20