November 8

08/11/2017 – Conferència amb César Molinas

En el esmorzar/conferència que hem organitzat avui, el nostre ponent, D. César Molinas, ha analitzat les possibles implicacions econòmiques que l’actual situació política poden generar a Catalunya i Espanya. A través de les estratègies de el “Dilema del presoner” i del “Joc de la gallina”, ens ha parlat, salvant les distàncies, del rol de cadascun.

October 17

17/10/2017 – Reptes i oportunitats que ofereix Mifid II

Compartim l’entrevista que la revista Investment Europe va fer a en Manuel Pedrera, membre de l’equip de DiverInvest sobre els reptes i oportunitats que ofereix Mifid II. Creus que Mifid II reforçarà el paper dels assessors financers? Sí. MIFID II obliga a una major preparació i professionalització del sector i en concret dels assessors financers..

July 4

27/06/2017 – Dimarts Inspira amb Carmignac: ¿torna el cicle? ¿ Econòmic? ¿Bursàtil?

Acabem el nostre primer cicle INSPIRA d’aquest any amb la presència de la gestora Carmignac. Barbara Echazarra, representant d’aquesta important gestora, va ser l’encarregada d’explicar-nos els principis que inspiren la cultura i estil de gestió de Carmignac. Després, va fer un repàs sobre les diferents àrees econòmiques del món assenyalant el creixement econòmic sincronitzat que s’està.

ANTERIOR 1 2 18 19